Over mij

 

Meer van de wereld zien? Gewoon beter kijken...

2005, dat is het jaar dat de microbe mij gebeten heeft. Dat jaar heb ik met het loon van mijn vakantiewerk een digitale bridgecamera gekocht, en ben ik beginnen fotograferen als hobby. Ik heb nooit een cursus of andere opleiding gevolgd, maar mij verdiept in boeken, verschillende tijdschriften, websites, en vooral… gewoon veel foto’s genomen!

Er is geen bepaald domein waar ik me bewust op toeleg. Het mooie aan fotografie is net dat het in zoveel verschillende momenten of gelegenheden past. Het voegt een extra waarde toe aan belevenissen en het heeft mij bewuster leren kijken; genieten van mooie landschappen op reis (en thuis!), seizoenen beleven, gedrag van dieren bestuderen,  kinderen zien opgroeien, en ga zo maar door…

 

Misschien een kort woordje over mezelf? Ik ben geboren in het midden van de jaren ’80 en opgegroeid in Tervuren. Na tussenstops in Leuven en Wolvertem, hebben wij in 2014 een huis gebouwd in Londerzeel, waar ik samenwoon met mijn vrouw Sofie. We kennen elkaar al sinds 2003 en zijn sinds oktober 2014 de trotse ouders van een flinke zoon, Seppe. In 2017 is ook zijn broertje Kobe erbij gekomen.

Naast gepassioneerd in fotografie, ben ik nogal een doe-het-zelver in en rond het huis. Bij de bouw van ons eigen huis hebben we de handen flink uit de mouwen gestoken en daar kruipt nu nog steeds veel tijd in. Ik hou van muziek (heel uiteenlopende genres), film (gezellig thuis met vrienden voor de TV) en auto’s. Ik kan er ook van genieten om erop uit te trekken in de natuur, in binnen- en buitenland, en rond te kuieren in dierentuinen of wildparken.